Gold Ag » Songs » Malli

(Song)
+POST  EDIT
6 comments · Like
+BANNER 

Gold Ag Songs

« PREVIOUS SONGNEXT SONG »
Who's Dated Who feature on Malli - Gold Ag including trivia, pics, news, vital stats, fans and facts.
Like

Music Video

The following Youtube video has been added by our user community for this Gold Ag song:
Gold Ag "Malli" Music Video

Song Lyrics

Our user community has not added lyrics for this Gold Ag song yet. To add the song lyrics for "Malli", please click here.

Release History

The Gold Ag song "Malli" appears on the following albums:

Similar Songs


FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Gold Ag

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

Do you like Gold Ag?


14,403 views

Top Contributors Today

  • kwume11
  • halfgoofy
  • CaraDelevingne
  • mandia27
  • Tracker748

Register Here to contribute to FamousFix. Login »

Biography

Arian Agushi (Gold AG) ka kaluar 10 vjet të fëmijërisë në Preshevë, pra në vendlindjen e babait, gjysh*t, stërgjysh*t e tij. Ka jetuar dhe është rritur si çdo fëmijë tjetër shqiptar i asaj ane. Babai i tij vdiq kur i kishte 6 vjet dhe që atëherë e deri tash jeton me nënën e tij, të cilën e ka gjënë më të shtrenjtë në botë. Arian Agushi i njohur si Gold AG karierën e tij e filloi si 13 vjeqar, ai shkollën fillore e ka filluar në Preshevë, ndërsa në vitin 1997 kur u shpërngul në Prishtinë për të jetuar e vazhdoi këtu nga klasa V në shkollën fillore Hasan Prishtina ku dhe e mbaroi, pastaj u regjistrua në shkollën e mesme elektroteknike. Emri Gold AG është i përbër nga Arian (Gold-eng) + AGushi = Gold AG. Në vitin 2000 e bëri këngën e 1 këndoi 6 herë për Preshevën , Gold AG në cdo këngë të tij ai fol vetëm realitetin, këngët ai i inqizon në studion e Andin Randobraves dhe Faton Dolakut. Gold AG repin e solli në Preshevë prej kur që vathët e Gold Ag's i pengonin shumë njerëzve dhe i thonin me plot kuptimin e fjalës ky qenka "DROGIRASH". Në vitin 2009 pak ditë para muajit të shejntë të Ramazanit Ariani u kthye kah Islami, edhe pse në trupin e tij gjenden shumë tatuazhe ai thotë se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi, rëndësinë më të madhe e ka brendësia e zemrës. Gold AG pasi braktisi alkoolin dhe cigaren para 2 vjetësh, tash është më aktiv dhe nganjëherë kohën e lirë e kalon në fitnes, ndërsa prej sporteve ai preferon më shumë notin. Pos punës së palodhëshme që bën si këngatarë ai pasi mbaroi shkollën e mesme elektroteknike, vazhdoi studimet ku dhe tash është në Fakultetin e Dizajnit në Prishtinë.

Snapshot

Artist similar to Gold Ag:


Join Now

Register to update information, save favorites, post photos, news stories and comments.

Already A Member?

Email


Password


Forgot Password?

This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.25 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2015, FamousFix